محل تبلیغات شما

 

مقدمه

در اواخر سال 2019 میلادی مردم کشورهای مختلف دنیا نام ویروس کرونا را شنیدند .

این ویروس با سرعت در حال رشد در سطح جهان است، ابتدا در کشور چین، کشورهای آسیای شرقی و برخی کشورهای اروپایی مشاهده گردید و در 29 بهمن1398 اولین مورد آن در ایران ثبت شد .

رعایت بهداشت فردی و پرهیز از حضور در محیط های آلوده ناشی از فرد ناقل از مهمترین راه‌های جلوگیری از انتقال این ویروس هم خانواده سارس ، ابولا و آنفلوآنزا است،

ویروس کرونا از طریق فرد ناقل و از راه گوش، بینی، دهان و منتقل و فرد مبتلا را با مشکلاتی مواجه می نماید و افراد میانسال و دارای بیماری را بیشتر دچار عارضه می کند.

پزشکان تاکنون به درمان قطعی و واکسن آن دست نیافته اند اما در عین حال غالب افراد مبتلا پس از چند روز درمان شده و تنها ۲ درصد از بیماران جان خود را از دست می دهند که آمار آن کمتر از بیماریهایی همانند سارس یا آنفلوآنزا است.

ویروس کرونا تا ساعت ها و حتی روزهای متمادی (برخی منابع علمی تا ۹ روز را هم ذکر کرده اند) بر روی اجسام و محیط باقی می ماند، می تواند افراد مختلفی که با آن محیط در تماس هستند را نیز مبتلا نماید و حتی بسیاری از مبتلایان از همین طریق با بیماری مواجه شده اند.

اکنون بسیاری از کشورهای دنیا ، برای قرنطینه بیماران و کنترل محیط های عمومی و پر رفت و آمد که جایگاه رشد و نمو این ویروس است تدابیر ویژه ای داشته اند و مراسم ها و اماکن عمومی را تعطیل و در صورت وم با اجرای اقدامات ویژه ای به فعالیت ادامه می دهند.

با ورود این مهمان ناخوانده به کشورمان شاهدیم که به غیر از موضوع قرنطینه افراد مبتلا و حتی مشکوک، مسئله پاکسازی و میکروب زدایی مکان های عمومی و پرتردد ، سالن های اجتماعات، مساجد ، مدارس و مهدهای کودک و و نیز اتوبوس های شهری، مترو در دستور کار قرار گرفته است.

 

اوزون می تواند سطوح را از ویروس کرونا بزداید!!!

از طرفی ویروس کرونا تا ساعت ها و حتی روزهای متمادی بر روی سطوح باقی می ماند وشستشو و پاک کردن عادی به تنهایی برای ضد عفونی کردن محیط از این ویروس موثر نیست .

به دلیل گذشت مدت کوتاه از آغاز شیوع ویروس کرونا ، هنوز واکسن ، دارو و راهکار دقیق برای از بین بردن این ویروس مشخص نشده است .

در عین حال کشورهای همچون چین و تایلند بدلیل هم خانوادگی این ویروس با سارس و مرس ، راهکارهای علمی و دقیقی را برای مقابله با آن درپیش گرفته اند .

آنها از اوزون ( اکسیژن فعال ) برای عاری سازی فضاهای سرپوشیده و سطوح و مکان های عمومی سرپوشیده از ویروس کرونا بهره می گیرند.

اوزون یکی از گازهای طبیعی است که از طریق تزریق در محیط و یا ترکیب با آب اثر فوق العاده ای داشته و محیط را میکروب زدایی و ضدعفونی می کند ؛ اوزون به علت ماهیت گازی شکل ، می تواند به صورت کامل تمامی سطوح غیرقابل دسترس و قابل دسترس را پاکسازی نماید.اوزون دارای قدرت اكسيد كنندگي تا ۵۰ برابر قوي تر از كلر و اثر گذاري بر طيف گسترده‌اي از ويروس‌ها (۱۰۰۰-۶۰۰ برابر سريعتر از كلر) است ؛ اوزون بر خلاف ضدعفونی کننده­های معمولی مثل کلر و فرمالین هیچ­گونه مواد سمی یا مضری بر جای نمی گذارد؛ چرا که این مولکول پایدار نیست و پس از مدت کوتاهی شکسته شده و تبدیل به مولکول پایدار اکسیژن می­شود.

کشورهای شرق آسیا با توجه به میکروب زدایی و ضدعفونی کنندگی بالای گاز اوزون و سابقه آن در از بین بردن ویروس سارس که در بسیاری از مقالات علمی نیز مورد بررسی و به اثبات رسیده است ، از آن برای پاکسازی محیطی استفاده می کنند . چرا که اوزون با قدرت بالای تخریب میکروارگانیسم ها ، مانع باقی ماندن این مهمان ناخوانده بر روی سطح، اشیا و فضاهای سرپوشیده پرتردد می شود.

حال با توجه به حضور ویروس کرونا و وم پاکسازی محیطی ، بهره گیری از راهکار علمی و آزمایش شده همانند گاز اوزون می تواند ثمرات بسیاری را برای سلامت مردم کشورمان به دنبال داشته باشد.

پاکسازی کامل و دقیق محیط های عمومی همانندمترو و اتوبوس ها، میکروب زدایی اتاق های بیمارستانی، ضدعفونی کردن محیط هایی چون تالارها و سالن های همایش ها و سینماها، گنایی محیط های سرپوشیده پرجمعیت، اهتمام به پاکسازی و تصفیه هوای مکان های عمومی همانند بقاع متبرکه و مساجد، ضدعفونی کردن محیط های ورزشی و سالن های آرایشگاهی، مدارس و دانشگاه ها، ساختمان‌های اداری و دولتی و . می تواند به طور جدی مورد توجه قرار گیرد و راهکار تمامی این موارد نیز از طریق استفاده از گاز اوزون قابل اجرا خواهد بود.

 

اوزون راهی برای مقابله با کروناویروس

 

منبع و کسب اطلاعات بیشتر : http://vrgl.ir/aGWu4

 

اوزون راهی برای مقابله با کروناویروس

دستگاه پالایشگر هوا با تکنولوژی سبز اکسیژن فعال ( اوزون )

روغن اوزونه و کاربرد آن چیست ؟

ویروس ,های ,محیط ,، ,اوزون ,کرونا ,ویروس کرونا ,این ویروس ,های عمومی ,می تواند ,محیط های

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها